国产美女精品人人做人人爽_欧洲精品中文字幕_99久久久精品_欧美日韩国产美_亚洲成av人片在www色猫咪_在线观看一区不卡_亚洲激情综合网_青青草91视频_国产成人在线视频网址_日本sm残虐另类_一区二区三区免费看视频_亚洲午夜久久久久久久久电影网 _欧美亚洲高清一区_午夜av一区二区三区_亚洲欧美电影一区二区_欧美天堂亚洲电影院在线播放

    歡迎訪問四川成人高考網(wǎng)!本網(wǎng)站僅為四川成人高考考生提供四川成考專升本、高起專、高起本報名咨詢以及成考考前輔導(dǎo)服務(wù),官方信息以四川省教育考試院www.sceea.cn為準。
  • 咨詢電話:023-68611050
城市:
成考系統(tǒng):

_四川成人高考

四川成人高考> 成考試題題庫列表頁> 59、請?zhí)顚懽罴汛鸢福?)

2015年專升本英語真題試卷

卷面總分:150分     試卷年份:2015    是否有答案:    作答時間: 120分鐘   

答題卡
收起答題卡 ^

試題序號

V.Daily Conversation( 15 points)
Directions:Pick out appropriate expressions from the eight choices below and complete thefollowing dialogue by blackening the corresponding letter on the Answer Sheet.
A.Where are you going today

B.That’s not our bus
C.I'll catch up on my reading to kill time
D.There isn’t a cloud in the sky
E.Did you catch the news today
F.How long have you been waiting
G.Have a nice day
H.Don’t forget your book
Mary:We couldn’t ask for a better day,could we?
John:I know. 56.I love this time of the year.
Mary:This bus seems to be running late,doesn’t it? 57 ?
John:I've been here for at least ten minutes.
Mary:Ah,here comes a bus!
John:Oh good.Wait ! 58 .That bus goes downtown.
Mary:Well,it looks like we’11 be waiting a little longer. 59 ,I guess.
John:Oh,I'm afraid you have no time for that.Here’s our bus.
Mary:Oh great! I thought it would never come.
John: 60 !
Mary:You too.

59、請?zhí)顚懽罴汛鸢福?)

  • A、A

  • B、C

  • C、E

  • D、G

正確答案:
參考解析:
上一題 下一題

更多題目 請在 下方輸入框 內(nèi)輸入要搜索的題目:

What can be learned from the passage?

  • A、Coconut trees are useful plants.

  • B、Coconut oil is rare and expensive.

  • C、Coconut trunks are houses for birds.

  • D、Coconut fluid can become fertilizer.

What does the wife mean by asking “Did you even hear what I just said? ”in Paragraph 1 ?

  • A、Yon should listen to me.

  • B、You didn’t want to talk with me.

  • C、You should tell me what I said just now.

  • D、You didn’t have to nod while you were listening.

Who will consider students’requirements before their Homestay starts?

  • A、The English teacher.

  • B、The placement organization.

  • C、The host family.

  • D、The language school.

掃碼查看答案

微信掃一掃查看試題答案

四川考生在線服務(wù)

專升本咨詢

高起專/本咨詢

學(xué)校專業(yè)咨詢

考前輔導(dǎo)咨詢

復(fù)習(xí)禮包領(lǐng)取

報名入口

掃碼立即關(guān)注公眾號

掃碼立即加入交流群

公眾號

交流群

回到頂部

關(guān)閉